Uitbreiding woonhuis te Zuidland

Architectuur

Voor een opdrachtgever heeft Adriaan Jurriëns architecten gewerkt aan de uitbreiding en opwaardering van een bestaande woning aan de Beeldsweg in Zuidland. Het ontwerp verbindt de bestaande woning met een achtergelegen schuur. Naast het creëren van extra ruimte ontstaat hiermee een beschutte tuinruimte en een handige doorgang naar het achtergelegen gebouw. De nieuwe aanbouw verspringt ten opzichte van de huidige zijgevel van de woning waardoor er een zichtrelatie met zowel de oprit als de tuin mogelijk wordt. Deze zichtrelatie zorgt tegelijkertijd voor veel lichtinval. Voor de indeling is gekozen voor de grootst mogelijke ruimte en de meest praktisch in te delen ruimte.

Naast het maken van het ontwerp zorgt Adriaan Jurriëns architecten voor zowel de bouwtekeningen als de begeleiding tijdens de bouw. De ontwerpplannen waren niet vergunningplichtig.