Definitief ontwerp: renovatie entreehal en trappenhuis

Voor een Vereniging van Eigenaren in Vlaardingen heeft Adriaan Jurriëns architect de afgelopen maanden gewerkt aan een ontwerp voor de renovatie en verbouw van de entreehal en de trappenhuis van een appartementengebouw. Achtergrond van de gewenste renovatie en verbouw is dat de huidige entreehal en trappenhuis sterk zijn verouderd en niet meer aan de wensen van de bewoners voldoet. In het ontwerp zijn alle opties afgewogen en gekozen is voor een ingetogen ontwerp dat de bestaande architectuur respecteert en versterkt. Verschillende functies zijn geclusterd in een verdiepingshoge postkast welke als nieuw element bij wijze van spreken in de entreehal is geschoven. Op de front van dit nieuwe element is het adres geprojecteerd. Gezamenlijk met een grondige verbouwing van het interieur en enkele opwaarderingen aan het exterieur vormt de entreehal wederom het visitekaartje van de appartementen.

Aan de achterzijde van de ingangenpartij is ook nog een ingang naar de tuinzijde gecreëerd die in het originele ontwerp ontbrak (en wel zo handig is voor spelende kinderen). In de komende weken worden de laatste ontwerpwerkzaamheden afgerond en zal worden begonnen aan de aanvraag van de benodigde vergunning en de aanbesteding.

Ontwerp entreehal Van Der Werffstraat te Vlaardingen

Ontwerp entreehal Van Der Werffstraat te Vlaardingen


Entreehal van der Werffstraat Vlaardingen

Bestaande entreehal Van Der Werffstraat te Vlaardingen