Omgevingsvergunning verleend

De afgelopen maanden is er door Adriaan Jurriëns architecten gestaag gewerkt aan de renovatie en verbouw...

Lees het volledige artikel

Voorlopig Ontwerp met krijt op de grond

Samen met een tweetal opdrachtgevers heeft Adriaan Jurriëns architecten de afgelopen maanden gewerkt aan een Voorlopig...

Lees het volledige artikel

Column: Picking Bricks (Bakstenen kiezen)

How much time would an average student spend on choosing the materials for his buildings? Looking...

Lees het volledige artikel

Haalbaarheidsstudie voor behoud Dreyeroord

In de zomer van 2016 werd bekend dat de nieuwe eigenaren van het voormalige hotel en...

Lees het volledige artikel

Voorlopig Ontwerp: Atelierruimte en Tuinkamer

Voor een tweetal opdrachtgevers in het Haagse Hofje de Mallemolen 55 heeft Adriaan Jurriëns architecten gewerkt aan...

Lees het volledige artikel

Nieuwe opdracht: (ver)bouw kluswoning in voormalig schoolgebouw

Aan de Cylinderstraat, op de hoek van de Noordpolderkade in Den Haag staat de voormalige Gerardus...

Lees het volledige artikel

BNA erkend bureau

Afgelopen woensdag is aan Adriaan Jurriëns architecten de verklaring BNA Erkend bureau overhandigd. Met deze erkenning...

Lees het volledige artikel

Column: Collaboration (samenwerking)

A lot has been written about collaboration. There is simply no human activity which doesn’t relate...

Lees het volledige artikel

VVE keurt ontwerp goed

Het is altijd spannend wanneer een ontwerp moet worden goedgekeurd, maar met een Vereniging van Eigenaren...

Lees het volledige artikel

Definitief ontwerp: renovatie entreehal en trappenhuis

Voor een Vereniging van Eigenaren in Vlaardingen heeft Adriaan Jurriëns architect de afgelopen maanden gewerkt aan...

Lees het volledige artikel

Nieuwe opdracht: Ontwerpstudie Tuinkamer

Voor een opdrachtgever van de Mallemolen 55 voert Adriaan Jurriëns architecten op dit moment een ontwerpstudie...

Lees het volledige artikel

Column: Beyond Limits

Onlangs werkte ik mee aan een atelier waarin de rol van de ontwerper werd verkend voor...

Lees het volledige artikel